Je wilt ons bellen?

070 / 750 243 (€0,30 /min)
Elke werkdag van 8u-22u.
Zaterdag 9u-18u. Zondag van 10u-22u

  • Heb je een vraag?
  • Zoek een reisagent
  • Fr/Nl

Hotels Miami: uw hotel in Miami boeken bij Thomas Cook

Hotel in Miami

We hebben de juiste hotels in Miami voor jou

Miami: een zwoele stad aan de Atlantische Oceaan. Niet alleen door haar warme en vochtige klimaat. Maar ook door haar bruisende nachtleven. Een ontspannende vakantie? Die beleef je hier!

Ontspannen langs de kust

Voor een heerlijke strandvakantie ben je op het schiereiland Miami Beach aan het juiste adres. Witte zandstranden en helderblauw zeewater vormen hier jouw vakantiedecor. Hou je van wat actie? Trek dan naar Key Biscayne. Dit eilandje voor de kust van Miami is de perfecte plaats om te windsurfen, zwemmen of vissen. In het Miami Seaquarium zie je indrukwekkende shows met dolfijnen, orka’s, walrussen en zeehonden. Uitrusten doe je in je hotel in Miami. Met zwembad of zonder? Aan jou de keuze.

Op ontdekking in de stad

Wil je een hotel in Miami dicht bij bezienswaardigheden? Kies dan voor de rustige wijk Coral Gables. Hier vind je de Venetian Pool, een oude steengroeve die gevuld is met zoetwater van een natuurlijke bron. Spring ook eens binnen in het Lowe Art Museum. Je stuit er op topwerken van kunstenaars zoals Monet en Picasso. En hou ook halt in het Biltmore Hotel. Dit luxueuze verblijf ontving wereldberoemde gasten zoals Al Capone en Franklin Roosevelt.

Reserveer nu je hotel

Op zoek naar een hotel in Miami Beach of Downtown Miami? Wij hebben er heel wat in de aanbieding voor jou. Reserveer nu je droomverblijf. En beleef een onvergetelijke vakantie.