Je wilt ons bellen?

070 / 750 243 (€0,30 /min)
Elke werkdag van 8u-22u.
Zaterdag 9u-18u. Zondag van 10u-22u

  • Heb je een vraag?
  • Zoek een reisagent
  • Fr/Nl

Hotels New York: uw hotel in New York boeken bij Thomas Cook

Hotel in New York

We hebben de juiste hotels in New York voor jou

New York: de city that never sleeps. Hier vind je hippe winkels, groene parken en musea van topniveau. Jouw garantie voor een onvergetelijke citytrip!

Cultuur en ontspanning

Voor musealiefhebbers is de Big Apple de place to be. Bezoek er toppers zoals het Metropolitan Museum of Art en het Guggenheim Museum. Tijd om een luchtje te scheppen? Vaar dan met de ferry voorbij het indrukwekkende Vrijheidsbeeld. Je ziet het: kies je voor een hotel in New York centrum? Dan verveel je je geen seconde!

Een golf van indrukken

Geen straatbeeld is gevarieerder dan dat van New York. Wandel in de gezellige straten van China Town en de statige lanen van Upper West. Of dompel je onder in het Theater District: een bruisende wijk in Manhattan. Hier vind je de wereldberoemde theaters van Broadway. En het imposante Times Square, waar neonlichten enthousiast heen en weer flitsen. Bekomen van al die indrukken? Dat doe je in je hotel in New York. Een betaalbaar exemplaar? Dat vind je bij ons.

Reserveer nu je hotel

Op zoek naar een hotel in New York city? Wij hebben er heel wat voor jou in de aanbieding. Reserveer nu je droomverblijf. En beleef een onvergetelijke trip.