Je wilt ons bellen?

070 / 750 243 (€0,30 /min)
Elke werkdag van 8u-22u.
Zaterdag 9u-18u. Zondag van 10u-22u

  • Heb je een vraag?
  • Zoek een reisagent
  • Fr/Nl

Hotels Nice: uw hotel in Nice (Frankrijk) boeken bij Thomas Cook

Hotel in Nice

We hebben de juiste hotels in Nice voor jou

Nice: een van de hipste steden aan de Côte d’Azur. Deze parel – omsingeld door heuvels en de Middellandse Zee – doet het hart van cultuurliefhebbers sneller slaan. Maar ook zonnekloppers hebben het er ongetwijfeld naar hun zin.

Wandelen in de stad of langs de kust

De historische binnenstad is een wirwar van gezellige steegjes. Je kuiert er op je gemak rond, met zicht op prachtige paleizen en monumenten in barokstijl. Toe aan wat verkoeling? Trek dan naar de kust en flaneer op de Promenade des Anglais. Deze brede boulevard leidt je langs de Middellandse Zee. Tot rust komen doe je in je hotel te Nice. Met zwembad of zonder? Aan jou de keuze!

Het paradijs voor cultuurliefhebbers

Reserveer je een hotel in Nice? Bezienswaardigheden genoeg – zeker voor de cultuurliefhebbers. Het MAMAC (Musée d’Art Modern et d’Art Comtemporain) heeft voor jou een uitgebreide collectie popart in petto. Met werk van onder meer Andy Warhol en Roy Lichtenstein. Ook het museum van Matisse en het archeologische museum zijn zeker een bezoekje waard. Ben je gebeten door de klassieke oudheid? Zak dan af naar de Romeinse site Chimiez. Hier bewonder je thermen en een amfitheater uit de derde eeuw na Christus.

Reserveer nu je hotel

Wil je een hotel in Nice boeken? Doe het dan bij ons … en geniet van een voordelig tarief. Jouw garantie op een topverblijf aan de Côte d’Azur.