Je wilt ons bellen?

070 / 750 243 (€0,30 /min)
Elke werkdag van 8u-22u.
Zaterdag 9u-18u. Zondag van 10u-22u

  • Heb je een vraag?
  • Zoek een reisagent
  • Fr/Nl

Hotels Nord Pas de Calais: uw hotel in Nord Pas de Calais (Frankrijk) boeken bij Thomas Cook

Hotel in Nord Pas de Calais

We hebben de juiste hotels in Nord Pas de Calais voor jou

Een ontspannende vakantie op een steenworp van thuis? Die beleef je in Nord Pas de Calais. Uitwaaien op de ongerepte stranden, bunkers verkennen of een indrukwekkende kathedraal bewonderen? Het kan er allemaal.

Bunkers of kathedralen?

Kies je voor een hotel in Nord Pas de Calais? Bezienswaardigheden genoeg! In Amiens staat de grootste gotische kathedraal van Frankrijk en in Arras bewonder je het reuzegrote marktplein. Gebeten door geschiedenis? Dan haal je hier je hart op. Want de streek is een bolwerk van overwoekerde bunkers uit beide wereldoorlogen. Zeker doen: La Coupole in Saint Omer. Deze gigantische opslagruimte – in 1943 gebouwd door de nazi’s – is vandaag een boeiend museum.

Ongerepte stranden, mooie valleien

Het Noorden van Frankrijk is een paradijs voor natuurliefhebbers. Het gevarieerde landschap biedt voor ieder wat wils. Langs de 120 kilometer lange Opaalkust vind je ongerepte stranden en brede duinen. Massatoerisme of hoogbouw kennen ze hier niet. In Cap Gris-Nez bewonder je enorme kalkformaties. Trek landinwaarts voor een heerlijke fietstocht door de riviervalleien. Of wandel naar het kasteel van Chantilly waar je wegdroomt in een sprookjesachtig decor. Uitrusten doe je in je hotel in Nord Pas de Calais (Frankrijk).

Reserveer nu je droomvakantie

Zoek je een hotel in Nord Pas de Calais? In Le Touquet-Paris-Plage of in Rijsel? Aan de zee of in Picardië? We hebben ze allemaal. Reserveer nu je droomvakantie.