Je wilt ons bellen?

070 / 750 243 (€0,30 /min)
Elke werkdag van 8u-22u.
Zaterdag 9u-18u. Zondag van 10u-22u

  • Heb je een vraag?
  • Zoek een reisagent
  • Fr/Nl

Hotels Normandie: uw hotel in Normandie (Frankrijk) boeken bij Thomas Cook

Hotel in Normandie

We hebben de juiste hotels in Normandië voor jou

Dringend even op adem komen? Dat doe je in het prachtige Normandië. Hier waai je uit langs de kust met zijn typische krijtrotsen. En verwen je jezelf culinair met oesters en wijn. Even weg van alles en iedereen … en dat op een steenworp van bij je thuis.

Uitwaaien op het strand

Kies je voor een hotel in Normandië aan zee? Goed idee! Want het is de ideale uitvalsbasis voor heerlijke wandelingen langs de kustlijn. Adem de gezonde zeelucht in en voel jezelf als herboren. Zeker een bezoekje waard: de D-Day stranden, waar op 6 juni 1944 de Slag van Normandië plaatsvond. Of wat dacht je van een excursie naar de Mont Saint-Michel? Dit klooster, op een rotsachtig schiereiland, staat op de UNESCO-werelderfgoedlijst.

Om duimen en vingers af te likken

Wist je dat Normandië ook een prachtig binnenland heeft? Charmante dorpen, uitgestrekte bossen en kabbelende riviertjes vormen het ideale decor voor je fiets- en wandeltochten. Toe aan wat lekkers? Trakteer jezelf dan op een verse oester met een glaasje wijn. Of op Camembert met appelcider. Je ziet het: op hotel gaan in Normandië (Frankrijk) is pure verwennerij.

Reserveer nu je hotel

Een hotel in Normandië aan de kust? Dat vind je bij ons! Reserveer nu tegen een voordelig tarief. En kom helemaal tot rust tijdens een ontspannende vakantie.