Je wilt ons bellen?

070 / 750 243 (€0,30 /min)
Elke werkdag van 8u-22u.
Zaterdag 9u-18u. Zondag van 10u-22u

  • Heb je een vraag?
  • Zoek een reisagent
  • Fr/Nl

Hotels Orlando: uw hotel in Orlando boeken bij Thomas Cook

Hotel in Orlando

We hebben de juiste hotels in Orlando voor jou

De grootste entertainmentstad ter wereld? Dat is Orlando! Hier bruist het van waanzinnige pretparken, reusachtige shoppingcentra en beroemde restaurants. Een aanrader!

Pretparken in overvloed

Wie Orlando zegt, denkt pretparken. En terecht! Want de stad telt kleppers van parken. Zeker doen: Walt Disney World Resort. Dompel je onder in de Disneysfeer en waag je aan de leukste attracties. Nog een aanrader zijn de Universal Studios, het pretpark van de gelijknamige filmmaatschappij. The Simpsons en Shrek staan al op je te wachten. En last but not least … Seaworld Orlando. Leef je uit in de achtbanen en wildwaterrivieren, en spot orka’s en dolfijnen tijdens een indrukwekkende show. Een hotel in Orlando bij Disney World of ergens anders? Je vindt het bij ons!

Voor shoppers, gastronomen en sportliefhebbers

Orlando is natuurlijk meer dan pretparken alleen. Wie graag shopt, komt hier zeker aan zijn trekken. Want de stad telt grote winkelcentra, de zogenoemde malls. Gastronomen hebben het dan weer naar hun zin in de restaurants, waar de koks je reusachtige porties voorschotelen. Sportliefhebber? Woon dan een wedstrijd bij van de Orlando Magic, een officieel NBA Basketball Team. Je ziet het: kies je voor een hotel in Orlando? Bezienswaardigheden genoeg!

Reserveer nu je hotel

Een hotel in Orlando boeken – tegen een voordelig tarief? Dat doe je bij ons. Reserveer nu je droomexemplaar. Jouw garantie voor massaal veel vakantiepret.