Je wilt ons bellen?

070 / 750 243 (€0,30 /min)
Elke werkdag van 8u-22u.
Zaterdag 9u-18u. Zondag van 10u-22u

  • Heb je een vraag?
  • Zoek een reisagent
  • Fr/Nl

Hotels Provence: uw hotel in Provence (Frankrijk) boeken bij Thomas Cook

Hotel in Provence

We hebben de juiste hotels in de Provence voor jou

Leven als God in Frankrijk: dat doe je tussen de lavendelvelden van de Provence. Met een glas pastis in de hand speel je een spelletje jeu de boules. Ah … la douce France.

Relaxen in de Provence

Ben je toe aan een rustgevende vakantie? Dan is de Provence jouw ideale bestemming. De druiven hangen er te rijpen in de zon en alles gebeurt er in een rustig tempo. Kuier op authentieke boerenmarkten of hang lekker in je stoel met een goed glas wijn. Staat genieten voor jou gelijk aan afzien? Beklim dan de Mont Ventoux: per fiets of te voet. Na je heldentocht rust je uit in een van onze hotels in de Provence. Dat is luxe!

Laat de Gorges du Verdon je verbazen

De Provence is het paradijs op aarde voor avontuurlijke natuurliefhebbers. Biedt de natuur voor jou geen geheimen? Meer dan de moeite waard: een tocht door de Gorges du Verdon, de grootste kloof van Europa. Huur een kano of een kajak en bewonder de metershoge rotsen op een originele manier. Je dagtocht beëindigen? Dat doe je met een verfrissende duik in het stuwmeer. Relaxen kan in een van onze hotels in de Provence. Met zwembad of zonder? Aan jou de keuze.

Reserveer nu je droomvakantie

Zoek je hotels in de Provence? Last minute, of mooi op tijd? Je vindt ze bij ons: van Avignon tot Uzès, van Remoulins tot Aix-en-Provence. Reserveer nu je droomvakantie.