Je wilt ons bellen?

070 / 750 243 (€0,30 /min)
Elke werkdag van 8u-22u.
Zaterdag 9u-18u. Zondag van 10u-22u

  • Heb je een vraag?
  • Zoek een reisagent
  • Fr/Nl

Hotels Reims: uw hotel in Reims (Frankrijk) boeken bij Thomas Cook

Hotel in Reims

We hebben de juiste hotels in Reims voor jou

Reims is de beroemdste stad van de champagnestreek. Hier rijzen statige gebouwen uit de grond en geniet je van heerlijke bubbels. Een fantastische bestemming voor een dito vakantie.

Prachtige bouwwerken in een historische stad

Kies je voor een hotel in Reims? Bezienswaardigheden genoeg! De stad heeft voor jou enkele architecturale pareltjes in petto. Zo is er de basiliek Saint-Rémi, een wondermooie kerk uit de twaalfde eeuw. Of de kathedraal Notre Dame, met prachtige glasramen en indrukwekkende wandtapijten. Ook een bezoekje waard: het Palais du Tau. In dit bisschoppelijk paleis bewonder je de geluksbrenger van Karel de Grote. Deze drie bouwwerken pronken op de UNESCO-werelderfgoedlijst.

Op ontdekking langs de champagneroute

Reims vormt de perfecte uitvalsbasis voor een vakantie in de champagnestreek. Volg je de champagneroute langs charmante dorpjes en glooiende heuvels? Dan halen de plaatselijke boeren voor jou graag hun beste flessen uit de kelder. Nip aan je glas en geniet je van prachtige vergezichten. Kies je voor een hotel in Reims? Champagne it will be!

Reserveer nu je hotel

Op zoek naar een hotel in Reims centrum? Reserveer er nu een bij ons … en geniet van een voordelig tarief. Jouw garantie op een heerlijke vakantie.