Je wilt ons bellen?

070 / 750 243 (€0,30 /min)
Elke werkdag van 8u-22u.
Zaterdag 9u-18u. Zondag van 10u-22u

  • Heb je een vraag?
  • Zoek een reisagent
  • Fr/Nl

Hotels Rijsel: uw hotel in Rijsel (Frankrijk) boeken bij Thomas Cook

Hotel in Rijsel

We hebben de juiste hotels in Rijsel voor jou

Zin in een citytrip dicht bij huis? Trek dan naar Rijsel. In deze bruisende stad vind je culturele toppers, hippe winkels en gezellige cafeetjes. De juiste ingrediënten voor een geslaagd weekendje weg.

Shoppen én cultuur opsnuiven

Een hotel in Rijsel centrum is het perfecte vertrekpunt voor een ontdekkingstocht door de stad. Geniet van de gezellige drukte op de Grande Place. Nestel je op een terrasje in de schaduw van het prachtige oude beursgebouw. Of shop erop los in de autovrije straten van het centrum. Op zondag snuister je rond op een van de vele markten. Geniet je graag van een absolute kunstklassieker? Bewonder dan zeker de schilderijen van Rubens, Van Gogh en Monet in het Palais des Beaux Arts.

Bunkertocht door de bossen

Kies je voor een hotel in Rijsel? Bezienswaardigheden genoeg! Naast de mooie gebouwen in het centrum baadt de stad ook in een prachtige omgeving. Wandel door de riviervalleien en ontdek een wirwar van overwoekerde bunkers. Of ga eens op uitstap naar Cap Gris-Nez. Bij helder weer zie je aan de overkant van het water de white cliffs of Dover blinken.

Reserveer nu je droomvakantie

Zoek je een hotel in Rijsel (Frankrijk)? Dat vind je bij ons! Reserveer nu je hotel. Jouw garantie voor een spetterende citytrip.