Je wilt ons bellen?

070 / 750 243 (€0,30 /min)
Elke werkdag van 8u-22u.
Zaterdag 9u-18u. Zondag van 10u-22u

  • Heb je een vraag?
  • Zoek een reisagent
  • Fr/Nl

Hotels Rome: uw hotel in Rome (Italië) boeken bij Thomas Cook

Hotel in Rome

We hebben de juiste hotels in Rome voor jou

Rome is één groot openluchtmuseum. Je wandelt er door een geschiedenis van 2500 jaar heen. Schitterende monumenten, gezellige pleintjes en knappe fonteinen vormen jouw ideale vakantiedecor.

Pareltjes uit de klassieke oudheid

Kies je voor een hotel in Rome centrum? Goed idee! Want dan heb je meteen de ideale uitvalsbasis voor jouw duik in de Romeinse geschiedenis. Enkele pareltjes die je gewoon moet zien: het Forum Romanum (belangrijkste archeologische site van Rome), het Colosseum (amfitheater waarin gladiatoren voor hun leven vochten) en het Pantheon (indrukwekkende tempel waarvan de koepel een diameter van 43 meter heeft).

Pracht en praal in Vaticaanstad

Een van de toppers bij een citytrip in Rome? Een bezoek aan Vaticaanstad. Dit is het kleinste land ter wereld, met grootse bezienswaardigheden. In de Sint-Pietersbasiliek kijk je echt je ogen uit. En ben je verknocht aan kunst? Dan hang je ongetwijfeld uren rond in de Vaticaanse musea. Uitrusten doe je in je hotel in Rome. Met zwembad of zonder? Aan jou de keuze!

Wandelen en eten in de stad

Tijdens een stadswandeling in Rome kruist allerlei moois jouw pad. Werp een muntje in de Trevi-fontein, beklim de Spaanse trappen of rust uit op de Piazza Navona. Allemaal pittoreske plekjes waar de romantiek hoogtij viert. Etenstijd? Ga dan een van de vele restaurantjes binnen en geniet van de lekkerste pizza’s en pasta’s.

Reserveer nu je hotel

Een hotel in Rome boeken? Dat doe je heel eenvoudig bij ons. Reserveer nu je droomexemplaar en beleef een waanzinnig leuke citytrip.