Je wilt ons bellen?

070 / 750 243 (€0,30 /min)
Elke werkdag van 8u-22u.
Zaterdag 9u-18u. Zondag van 10u-22u

  • Heb je een vraag?
  • Zoek een reisagent
  • Fr/Nl

Hotels Sicilië: uw hotel in Sicilië (Italië) boeken bij Thomas Cook

Hotel in Sicilië

We hebben de juiste hotels in Sicilië voor jou

Prachtige baai van Taormina

Sicilië is eigenlijk Italië in de overtreffende trap, uitvergroot. De emoties zijn er nog helser, de passie en hartstocht nog immenser. Maar voorts zijn er weinig mooiere plekjes op aarde dan de baai van Taormina, het beroemde kustoord dat tot de provincie Messina behoort. Waar anders slaagt men erin van een Dominicanenklooster een uniek hotel te maken? Het antieke Grieks-Romeinse theater bezoeken doe je niet alleen voor de archeologie, of de schoonheid van de bühne, maar ook voor het verpletterende zicht op de zee en de baai van Naxos.

Naar de top van de Etna

Wat verder naar het zuiden bevindt zich de broeierige kuststad Catania, die om twee redenen bijzondere aandacht verdient: de cruiseschepen meren er bijvoorbeeld in het stadscentrum aan en Catania is ook de vertrekplaats voor excursies naar de top van de Etna. Onderweg bezoek je dorpjes als Zafferana Etnea, met huizen waarvan je onder een dikke laag lava nog net de schoorsteen kunt zien. Het klimaat kan op de Etna gekke bokkensprongen maken: op zeeniveau 30 graden, en tweeduizend meter hoog verse poedersneeuw.

Zonnige gastronomie

Van Palermo tot Siracusa en Enna, een reis over het eiland is een reis naar het wilde hart van Sicilië. Hier geniet je van de typische gastronomie en de zonnige eilandwijnen. Over de Etna hoef je geen zorgen te maken, dat doen de Sicilianen ook niet.