Je wilt ons bellen?

070 / 750 243 (€0,30 /min)
Elke werkdag van 8u-22u.
Zaterdag 9u-18u. Zondag van 10u-22u

  • Heb je een vraag?
  • Zoek een reisagent
  • Fr/Nl

Hotels Spa: uw hotel in Spa (België) boeken bij Thomas Cook

Hotel in Spa

We hebben de juiste hotels in Spa voor jou

Ben je toe aan een rustgevende vakantie op een steenworp van bij je thuis? Trek dan naar Spa. Zalig genieten in de thermen? Of liever stevig wandelen door de Ardennen? Er is voor ieder wat wils.

Baden in de thermen

Droom je van een ontspannende vakantie? Kies dan voor een hotel in Spa. De omgeving is niet alleen prachtig, je geniet er ook heerlijk in de thermen. Al in de zestiende eeuw profiteerde de koninklijke familie van de geneeskrachtige werking van het ijzer- en koolzuurhoudende water. Later werd Spa zo bekend dat de Engelsen de naam tot op vandaag als synoniem voor ‘kuuroord’ gebruiken.

Weekendje weg in Spa

Spa ligt centraal in de Ardennen, hét paradijs voor natuurliefhebbers. Je maakt er heerlijke boswandelingen en komt helemaal tot rust. In de grotten van Remouchamps ontdek je onderaardse kathedralen vol stalagmieten en … -tieten. Hou je van een vleugje actie? Ga dan kajakken, klimmen of maak een duosprong boven het Skydive-Center van Spa. Een hotel in Spa (Ardennen) is bovendien een ideale uitvalsbasis voor een bezoekje aan het circuit van Francorchamps.

Reserveer nu je droomvakantie

Zoek je een hotel in Spa (België)? Dat vind je bij ons. Reserveer nu je droomhotel.