Je wilt ons bellen?

070 / 750 243 (€0,30 /min)
Elke werkdag van 8u-22u.
Zaterdag 9u-18u. Zondag van 10u-22u

  • Heb je een vraag?
  • Zoek een reisagent
  • Fr/Nl

Hotels Winterberg: uw hotel in Winterberg (Duitsland) boeken bij Thomas Cook

Hotel in Winterberg

We hebben de juiste hotels in Winterberg voor jou

Heerlijk ontspannen dicht bij huis? Dat kan in Winterberg. Deze plaats in de Duitse deelstaat Noordrijn-Westfalen heeft heel wat te bieden, het hele jaar door. In de winter is het de plek bij uitstek om te skiën. En ’s zomers maak je er prachtige wandel- en fietstochten.

Prachtig skioord

Ben je een fervente wintersporter? Dan beleef je hier de tijd van je leven. Met de moderne skiliften zoef je vlotjes van de ene naar de andere berg. Ook ’s avonds skiën is mogelijk dankzij kunstverlichting op de pistes. Grijp je liever naar een snowboard? Dan haal je ongetwijfeld je hart op in het spectaculaire snowboardpark. Uitrusten doe je in je hotel in Winterberg. Aan de piste of in het dorp? Aan jou de keuze!

Wintersport in overvloed

Ben je toe aan een rustige vakantie? Bind dan de langlauflatten aan voor prachtige tochten in een winterwonderland. Of kijk vanop de eerste rij naar belangrijke sportwedstrijden. Want Winterberg pakt uit met een officiële bobsleebaan en twee skischansen. Spektakel verzekerd!

Wandelen en fietsen tijdens de zomer

Ook in de zomer is Winterberg een prachtige vakantiebestemming. In een adembenemend decor maak je er de mooiste wandel- en fietstochten. Onderweg trakteer je jezelf op een hapje en een drankje in een van de vele horecazaken. En ’s avonds ontspan je helemaal in je hotel in Winterberg (Sauerland).

Reserveer nu je hotel

Een hotel in Winterberg (Duitsland)? Dat vind je bij ons! Reserveer nu tegen een voordelig tarief . Jouw garantie voor een schitterende vakantie.