Je wilt ons bellen?

070 / 750 243 (€0,30 /min)
Elke werkdag van 8u-22u.
Zaterdag 9u-18u. Zondag van 10u-22u

  • Heb je een vraag?
  • Zoek een reisagent
  • Fr/Nl

Reserveer je hotel online bij Thomas Cook - met VakantieGarantie!

Hotels

We hebben de juiste hotels voor jou

Jouw ideale uitvalsbasis

Klopt, op vakantie zit je niet zo vaak op je hotelkamer. Maar dat betekent niet dat je tevreden bent met gelijk welk hotel. Het is je uitvalsbasis. Hier wil je rusten als je ’s avonds moe bent. Of even ontspannen overdag. En ondertussen geniet je er van alle faciliteiten. Thomas Cook heeft een uitgebreid aanbod van de beste hotels. Zo kom je zorgeloos thuis… op vakantie.

Een waaier van mogelijkheden

De ene vakantie is de andere niet. Elk type vakantie vraagt om een ander verblijf. Daarom bieden we je een hele waaier van mogelijkheden. Zo kies je het verblijf dat het beste bij jou en je vakantie past. In ons aanbod? Hotels, residenties, vakantieparken met bungalows. Maar ook voormalige kastelen of kloosters, villa’s met privézwembad, landhuizen en campings. Ben je alleen of met een grote groep? Voor alles is er een oplossing!

Ook dichtbij, voor ieder wat wils

Thomas Cook deelt haar dichtbijverblijven op in drie categorieën. Ga je voor charme? Dan krijg je hotels in een rustige en gastvrije omgeving. Of mag het wat comfortabeler? Dan is luxe jouw keuze. Bij lounge krijg je hotels met een eigentijds design en coole sfeer. Vakantievierders en familie halen hun hart op in de categorie club. Welk verblijf verkies jij?

Reserveer nu je hotel!

Een hotel dat op-en-top is? Dat vind je bij Thomas Cook. Snuister in ons aanbod, en reserveer je droomexemplaar. Jouw garantie voor een onvergetelijke vakantie

++