Je wilt ons bellen?

070 / 750 243 (€0,30 /min)
Elke werkdag van 8u-22u.
Zaterdag 9u-18u. Zondag van 10u-22u

  • Heb je een vraag?
  • Zoek een reisagent
  • Fr/Nl

Hotels aan zee: uw hotel aan zee (België) boeken bij Thomas Cook

Hotels aan zee

We hebben de juiste hotels aan zee voor jou

Aan de kust geniet je van het typische Belgische zomerweer. De ene dag bouw je zandkastelen in de stralende zon. De volgende dag schuil je voor de regen in het casino, Sea Life of het Fort Napoleon. Geef toe, de kust blijft je verrassen!

Vliegeren, racen met de gocart of ijsjes smullen?

Van Knokke tot De Panne: de Belgische kust is een topbestemming. Je wisselt je zonnebad op het strand af met een frisse duik in zee. Mag het voor jou wat actiever? Ga dan gocarten op de dijk of vliegeren in de duinen. Gastronomen halen hun hart op aan de Belgische kust: want hier geniet je van de lekkerste Noordzeevis en verse mosselen. Overnachten doe je in een van onze hotels aan zee. Honden toegelaten of niet? Aan jou de keuze.

Ontdek het vissersleven

De Belgische kust heeft heel wat meer te bieden dan zee en strand. Valt het weer tegen? Kies dan uit een ruim aanbod van andere activiteiten. In Blankenberge bewonder je de gekste vissen in Sea Life. In Oostende ga je aan boord van de IJslandvaarder Amandine. En in Knokke hop je van de ene naar de andere winkel. Uitrusten doe je in een van onze hotels aan zee. Met zwembad of zonder? Jij beslist!

Reserveer nu je droomvakantie

Zoek je hotels aan zee? In Oostende of in Nieuwpoort? Van Knokke tot De Panne, we hebben ze allemaal. Reserveer nu je droomhotel.