Je wilt ons bellen?

070 / 750 243 (€0,30 /min)
Elke werkdag van 8u-22u.
Zaterdag 9u-18u. Zondag van 10u-22u

  • Heb je een vraag?
  • Zoek een reisagent
  • Fr/Nl

Hotels Antwerpen: uw hotel in Antwerpen (België) boeken bij Thomas Cook

Hotels in Antwerpen

We hebben de juiste hotels in Antwerpen voor jou

Een citytrip in eigen land? Waarom niet! Trek naar Antwerpen, daar valt altijd iets te beleven. Je wisselt een museumbezoek af met shoppen op de Meir. Even bijkomen? Trakteer jezelf op een bolleke keuning in een van de vele hippe bars.

Van het MoMu naar het MAS

Klaar voor een citytrip in de hipste stad van het land? Onze hotels in Antwerpen centrum vormen een ideale uitvalsbasis om de hoofdstad van de mode te verkennen. Een bezoekje aan het modemuseum is onontbeerlijk. In het Museum Aan de Stroom (MAS) ontdek je de geschiedenis van de stad. Andere interessante trekpleisters zijn het diamantmuseum, het fotomuseum en het Rubenshuis. Ben je met de hele familie op stap? Ga dan olifanten bewonderen in de Zoo van Antwerpen.

Shoppen of feesten?

Antwerpen is een paradijs voor shopaholics. Je kuiert er over de Meir en ontdekt de hipste winkels. Uitrusten doe je in een van de vele trendy bars of cafés. Is architectuur helemaal jouw ding? Bewonder dan zeker het nieuwe justitiepaleis. Uitrusten doe je in een van onze nabijgelegen hotels in Antwerpen Zuid. Na een dagje shoppen duik je in het bruisende nachtleven van hippe clubs als Petrol, Noxx of Café d’Anvers.

Reserveer nu je citytrip

Zoek je hotels bij Antwerpen centraal? Of liever bij het eilandje? We hebben ze allemaal. Reserveer nu je droomhotel.