Je wilt ons bellen?

070 / 750 243 (€0,30 /min)
Elke werkdag van 8u-22u.
Zaterdag 9u-18u. Zondag van 10u-22u

  • Heb je een vraag?
  • Zoek een reisagent
  • Fr/Nl

Hotels Ardennen: uw hotel in Ardennen (België) boeken bij Thomas Cook

Hotels in Ardennen

We hebben de juiste hotels in de Ardennen voor jou

Even op adem komen dicht bij huis? Geen betere plek daarvoor dan de Ardennen. Dit bosrijke laaggebergte in het zuiden van België biedt voor ieder wat wils. Van de avonturier tot de gastronoom.

Op avontuur in de natuur

De Ardennen is een streek waar natuurliefhebbers zich helemaal thuis voelen. Bossen, rivierdalen en rotsformaties vormen het ideale decor voor prachtige wandel- en fietstochten. Onderweg spot je misschien wel een hert, roofvogel of … everzwijn. Mag het voor jou wat avontuurlijker? Ga dan windsurfen of zeilen op de stuwmeren van de regio. Of daal met een kajak de Semois af. Pret verzekerd! Overnachten doe je in een van onze hotels in de Ardennen. Met sauna of zonder? Aan jou de keuze.

Relaxen in het dorp

In de Ardennen valt heel wat te zien. Van historische kastelen, over prachtige tuinen, tot charmante stadjes zoals La Roche, Malmedy en Bastenaken. Honger gekregen? In deze natuurstreek tafel je heerlijk Bourgondisch. Geniet van ham, vleespastei of wijngaardslakken. En sla in het najaar zeker de wildschotels en paddenstoelen niet over. Zin in pure verwennerij? Trek dan naar het moderne kuuroord van Spa. Hier brengt het geneeskrachtige bronwater – 32 graden warm – je helemaal tot rust. We hebben voor jou een ruime waaier van hotels in de Ardennen: van Spa tot Bouillon.

Reserveer nu je hotel

Hotels in de Ardennen, met zwembad of zonder? Je vindt ze bij ons! Reserveer nu tegen een voordelig tarief. En beleef een zalige vakantie.