Je wilt ons bellen?

070 / 750 243 (€0,30 /min)
Elke werkdag van 8u-22u.
Zaterdag 9u-18u. Zondag van 10u-22u

  • Heb je een vraag?
  • Zoek een reisagent
  • Fr/Nl

Hotels Barcelona: uw hotel in Barcelona (Spanje) boeken bij Thomas Cook

Hotels in Barcelona

We hebben de juiste hotels in Barcelona voor jou

Barcelona is een bruisende metropool in Spanje. Een verfrissende bries van de Middellandse Zee waait door de stad. Op zoek naar een citytrip die cultuur en strand combineert? Dan ben je hier op de juiste plaats.

De ideale mix van cultuur en ontspanning

Cultuurliefhebber in hart en nieren? Dan kijk je ongetwijfeld je ogen uit in deze Gaudi-stad. Laat je imponeren door zijn prachtige Sagrada Familia. Of ga op ontdekking in Park Güell. Tijd voor ongedwongen zonneklopperij? Vlij je dan neer op de goudgele stranden. En dat op een steenworp van het stadscentrum! Wij hebben voor jou een uitgebreid aanbod van hotels in Barcelona. Van de Ramblas, over Barrio Gotico tot aan de Montjuïc-heuvel.

Wereldstad met culinaire verwennerij

Barcelona is niet voor niets een wereldstad. Moderne winkelcomplexen, gezellige cafeetjes en charmante pleinen maken van deze stad een topper. Zin in iets lekkers? Dan kom je in deze havenstad zeker aan je trekken. Verwen jezelf met een overheerlijke paella. Of smul samen met je reisgenoten van de beste tapas. De afstand van onze hotels in Barcelona tot de luchthaven? Die bedraagt maar 12 kilometer.

Reserveer nu je hotel

Hotels in Barcelona boeken? Dat doe je heel eenvoudig bij ons … tegen een supervoordelig tarief. Waarop wacht je nog?