Je wilt ons bellen?

070 / 750 243 (€0,30 /min)
Elke werkdag van 8u-22u.
Zaterdag 9u-18u. Zondag van 10u-22u

  • Heb je een vraag?
  • Zoek een reisagent
  • Fr/Nl

Hotels België: uw hotel in België boeken bij Thomas Cook

Hotels in België

We hebben de juiste hotels in België voor jou

Voor een deugddoende vakantie hoef je niet altijd naar het buitenland. Ook in eigen land zijn er genoeg spannende én ontspannende mogelijkheden.

Belgische kust biedt rust

Zoek je hotels in België? Aan de kust is het aangenaam vertoeven. Uitwaaien op het strand combineer je gemakkelijk met een uitstapje naar Brugge. Ook het Zwin in Knokke is een prachtig decor voor een gezonde wandeling. Laat de zon het afweten? Zoek dan het plezier binnen: zoals in Sun- of Centerparks.

Wandelen in de Ardennen

Kick je op prachtige boswandelingen? Dan heeft ons land jou heel wat moois te bieden. Onze hotels in België bij de Ardennen vormen de ideale basis voor jouw trektochten. Met wat geluk spot je misschien wel een everzwijn! Mag het nog wat avontuurlijker? Dan is een kanotocht op de Ourthe of de Semois jouw geknipte vakantieactiviteit.

Zwemplezier in jouw hotel

Op zoek naar een hotel dat je nooit meer wilt verlaten? Je vindt er vast eentje … in ons uitgebreide aanbod van hotels in België met een zwembad. Uw garantie op uren plezier – ook bij slecht weer. Is de zon wél van de partij tijdens jouw vakantieperiode? Neem dan een verfrissende duik in onze hotels met een openluchtzwembad.

België heeft meer te bieden dan je op het eerste gezicht zou denken. Zin in een citytrip in Gent, een weekje in de Kempen of een bezoekje aan de kust? Reserveer dan nu je vakantie in eigen land.