Je wilt ons bellen?

070 / 750 243 (€0,30 /min)
Elke werkdag van 8u-22u.
Zaterdag 9u-18u. Zondag van 10u-22u

  • Heb je een vraag?
  • Zoek een reisagent
  • Fr/Nl

Hotels Belgische kust: uw hotel in Belgische kust (België) boeken bij Thomas Cook

Hotels in Belgische kust

We hebben de juiste hotels aan de Belgische kust voor jou

De Belgische kust is een strook van 67 kilometer langs de Noordzee. Hier vormen uitgestrekte stranden, prachtige duinen en gezellige badplaatsen jouw vakantiedecor. Er valt van alles te beleven: voor jong en oud.

Op avontuur langs de Belgische kust

De Belgische kust is meer dan alleen zon, zee en strand. Zeker een bezoekje waard: het Zwin. In dit uitgestrekte natuurreservaat spot je de mooiste vogels. In de polders maak je dan weer prachtige uitstappen. Te voet, met de fiets of op een paard? Alles kan. Ook in het binnenland verveel je je niet. Kuier door het gezellige Brugge, fiets langs de Damse vaart, of bezoek het In Flanders Field Museum van Ieper. ‘s Avonds trek je je terug in een van onze hotels aan de Belgische kust. Met zeezicht of niet? Jij beslist!

De leukste activiteiten voor kinderen

Aan de Belgische kust hebben kinderen de tijd van hun leven. Een dagje op het strand wissel je hier gemakkelijk af met de leukste uitstappen. In het Sea Life Centre in Blankenberge maken je oogappels speels kennis met de wondermooie onderwaterwereld. In het familiepark De Zierk wanen ze zich circusartiest voor één dag. En in Plopsaland ontmoeten ze hun favoriete tv-helden. Uitrusten doe je in een van onze hotels aan de Belgische kust. Waarin honden toegelaten zijn of niet? Aan jou de keuze.

Reserveer nu je hotel

Hotels aan de Belgische kust, met zwembad of zonder? Je vindt ze bij ons! Reserveer nu tegen een voordelig tarief. En beleef een onvergetelijke vakantie.