Je wilt ons bellen?

070 / 750 243 (€0,30 /min)
Elke werkdag van 8u-22u.
Zaterdag 9u-18u. Zondag van 10u-22u

  • Heb je een vraag?
  • Zoek een reisagent
  • Fr/Nl

Hotels Berlijn: uw hotel in Berlijn (Duitsland) boeken bij Thomas Cook

Hotels in Berlijn

We hebben de juiste hotels in Berlijn voor jou

Berlijn: een stad vol geschiedenis. Na de val van de Muur groeide deze metropool uit tot een van de hipste ter wereld. Hier vind je oude gebouwen en futuristische centra. Indrukwekkende parken en trendy uitgaansbuurten. De ideale mix voor een geslaagde vakantie.

Klassiekers in het groen

Onze hotels in Berlijn centrum vormen de perfecte uitvalsbasis voor jouw citytrip. Zin in de klassiekers van de stad? Breng dan een bezoekje aan de Berlijnse Muur, de Brandenburger Tor en het Jüdisches Museum. Ook natuurliefhebbers vertoeven graag in Berlijn, de groenste stad van Europa. Het is er zalig kuieren in de vele parken. Absolute topper: het reusachtige Tiertgarten in het hartje van de stad.

Shoppen en uitgaan

Berlijn is als echte winkelstad het paradijs voor shoppers. Blikvanger is de Kurfürstendamm: een levendige boulevard vol prestigieuze boetieks en winkels van bekende modehuizen. Duik ook de wijk Hackesche Höfe in. Hier barsten de gezellige straatjes van galeries, designshops en restaurants. Uitrusten doe je in een van onze hotels in Berlijn. Goedkoop of duur? Dat kies je zelf!

Reserveer nu je hotel

Hotels in Berlijn boeken? Dat doe je heel eenvoudig bij ons … tegen een supervoordelig tarief. Jouw garantie voor een onvergetelijke citytrip.