Je wilt ons bellen?

070 / 750 243 (€0,30 /min)
Elke werkdag van 8u-22u.
Zaterdag 9u-18u. Zondag van 10u-22u

  • Heb je een vraag?
  • Zoek een reisagent
  • Fr/Nl

Hotels Brugge: uw hotel in Brugge (België) boeken bij Thomas Cook

Hotels in Brugge

We hebben de juiste hotels in Brugge voor jou

Een citytrip in eigen land? Trek naar Brugge! Je wandelt er door de straatjes en proeft er van de lekkerste bieren in de plaatselijke brouwerij. Een ideale formule voor een weekendje weg.

Het Venetië van het Noorden

Laat je verrassen op een boottocht door het Venetië van het Noorden. Je verkent de stad langs de romantische reitjes en hebt meteen een overzicht van de bezienswaardigheden. Beklim de Halletoren voor een prachtig uitzicht over de stad. Vergaap je aan het knalrode concertgebouw op ‘t Zand. Pal in het centrum wordt het stadsbier gebrouwen. Je bezoekt de brouwerij en proeft er van de blonde en de bruine Brugse Zot. Bekomen doe je in een van onze hotels in Brugge. Met zwembad of zonder? Aan jou de keuze.

Op naar de Damse Polders

Een hotel in Brugge centrum is een ideale uitvalsbasis voor uitstapjes in de buurt. Heb je eventjes genoeg begijnhoven en oude kerken gezien? Ga dan op wandel in de polders. Een fietstocht langs de Damse Vaart brengt je in een wip in Damme. Daar ontdek je de geschiedenis van Tijl Uilenspiegel en de Lamme Goedzak. Je vindt er bovendien evenveel boekenwinkels als inwoners.

Reserveer nu je droomvakantie

Zoek je hotels in Brugge? In de Hoogstraat of op ’t Zand? Dicht bij de Burg of bij de Steenstraat? We hebben ze allemaal. Reserveer nu je droomhotel.