Je wilt ons bellen?

070 / 750 243 (€0,30 /min)
Elke werkdag van 8u-22u.
Zaterdag 9u-18u. Zondag van 10u-22u

  • Heb je een vraag?
  • Zoek een reisagent
  • Fr/Nl

Hotels Champagnestreek: uw hotel in Champagnestreek (Frankrijk) boeken bij Thomas Cook

Hotels in Champagnestreek

We hebben de juiste hotels in de Champagnestreek voor jou

Zalig ontspannen op enkele uurtjes rijden van thuis? Dat doe je in de Champagnestreek. Hier vormen historische steden, pittoreske dorpjes en glooiende landschappen jouw ideale vakantiedecor. Een heerlijk glas champagne maakt het plaatje helemaal compleet.

Voor de echte fijnproever

Op zoek naar hotels in de Champagnestreek? In Epernay vind je er heel wat. Deze stad is dé bakermat van de bruisende godendrank. Hier liggen onder de kasseien maar liefst tweehonderd miljoen flessen te rijpen. En dat in de beroemdste champagnehuizen van de streek. Vanuit Epernay volg je heel gemakkelijk de Champagneroute. Die brengt jou van het ene landbouwdorpje naar het andere. De lokale wijnboeren trakteren je er gegarandeerd op een gastvrij onthaal. Werk je de route van begin tot einde af? Dan kun je meteen meerdere van onze hotels in de Champagnestreek bezoeken.

Voor de natuur- en cultuurliefhebber

De Champagnestreek is het paradijs voor natuurliefhebbers. In de prachtige landschappen maak je de mooiste wandel- en fietstochten. Hou je meer van cultuur? Haal dan je hart op aan het rijke verleden van de regio. In het pittoreske Troyes vind je authentieke vakwerkhuizen met gevels in hout en leem. En in het grootse Reims bewonder je de indrukwekkende Notre Dame-kathedraal.

Reserveer nu je hotel

Hotels in de Champagnestreek (Frankrijk)? Die vind je bij ons! Reserveer nu tegen een voordelig tarief. Jouw garantie op een bruisende vakantie.