Je wilt ons bellen?

070 / 750 243 (€0,30 /min)
Elke werkdag van 8u-22u.
Zaterdag 9u-18u. Zondag van 10u-22u

  • Heb je een vraag?
  • Zoek een reisagent
  • Fr/Nl

Hotels Comomeer: uw hotel in Comomeer (Italië) boeken bij Thomas Cook

Hotels in Comomeer

We hebben de juiste hotels aan het Comomeer voor jou

Het Comomeer ligt centraal in het Italiaanse merengebied en is omringd door bergen. Ideaal dus voor een combinatie van strand- én bergvakantie. Ga ernaartoe en ontdek de pracht waarvoor sterren als George Clooney en Sting bezweken.

Luieren of sporten aan het Comomeer

Je hart verloren aan Italië? Kies dan uit onze brede waaier van hotels aan het Comomeer (Italië). Het tweede grootste meer van het land staat bekend om zijn prachtige zandstrandjes. De zwoele Breva-wind trekt surfers en zeilers van over de hele wereld aan. Maar ook kitesurfen, waterskiën, deltavliegen of kanovaren gaat er moeiteloos. Mag het voor jou wat minder actief? Maak dan eens een boottocht, trek op verkenning in de pittoreske dorpjes of ga shoppen in Como of Lecco.

Strandvakantie in de bergen

Het Comomeer biedt door zijn unieke ligging voor ieder wat wils: van de strandganger tot de bergbeklimmer. Hier wissel je een dagje zonnen aan het water gemakkelijk af met een fikse wandeling in de bergen. Van daaruit zie je het meer schitteren in al zijn glorie. Met een beetje geluk loop je er zelfs George Clooney tegen het lijf. Want hij kocht op dit stukje aards paradijs een buitenverblijf. ’s Avonds proef je van de Italiaanse keuken in een van onze hotels aan het Comomeer. All inclusive of niet? Aan jou de keuze.

Reserveer nu je Italiaanse droomvakantie

Zoek je hotels aan het Comomeer? Met een zwembad of zonder? Met zicht op het meer, of liever op de bergen? We hebben ze allemaal. Reserveer nu je droomvakantie aan het Comomeer.