Je wilt ons bellen?

070 / 750 243 (€0,30 /min)
Elke werkdag van 8u-22u.
Zaterdag 9u-18u. Zondag van 10u-22u

  • Heb je een vraag?
  • Zoek een reisagent
  • Fr/Nl

Hotels Corsica: uw hotel in Corsica (Frankrijk) boeken bij Thomas Cook

Hotels in Corsica

We hebben de juiste hotels in Corsica voor jou

Corsica: het Ile de Beauté van Frankrijk. Hier combineer je wandelingen in de natuurpracht met vin, pain en boursin in de authentieke havenstadjes.

Wandelen door werelderfgoed

Wandelaars hebben de tijd van hun leven op Corsica. Trek je wandelschoenen aan en volg de beroemde GR 20-route, die het hele eiland doorkruist. Echte avonturiers beklimmen de Monte Cinto, met zijn 2710 meter het hoogste punt van Corsica. Een absolute aanrader is de calanche van Piana. Deze diep uitgesneden rotsvallei aan de westkust prijkt op de UNESCO-werelderfgoedlijst. Moe van het stappen? Rust dan uit in een van onze hotels op Corsica. All inclusive of niet? Aan jou de keuze.

Het abc van Corsica: Ajaccio, Bonifacio, Calvi

Droom je van een rustgevende vakantie in een romantische omgeving? Dan is Corsica echt iets voor jou. Langs de wilde kusten wisselen idyllische baaien en steile rotsen elkaar af. Bewonder de witte kalkrotsen van Bonifacio of ontdek de geboorteplaats van Napoleon in Ajaccio. Hou je van een beetje luxe? Kies dan voor een van onze hotels op Corsica met 5 sterren. En bezoek de chique havenstad Calvi, ook wel eens het Saint-Tropez van Corsica genoemd.

Reserveer nu je droomvakantie

Hotels in Corsica boeken? Dat doe je heel eenvoudig bij ons … tegen een supervoordelig tarief. Waarop wacht je nog?

Een combinatie van:

  • zonnen en zalig nietsdoen
  • strand- en waterpret met de kinderen
  • avontuurlijke sporten zoals duiken, raften, canyoning en abseilen
  • prachtige historische en culturele uitstappen
  • indrukwekkende wandelingen langs beroemde uitgestippelde wandelpaden zoals de GR20 en de Mare y Monti 
  • een uitstekende gastronomie.

Aan de grillige westkust vind je schitterende baaien tussen de rode granietrotsen. Of maak een rondvaart met vertrek vanuit havenstad Porto door het adembenemend mooie Nationaal Park Scandola, dat op de werelderfgoedlijst van de UNESCO staat.

Calvi, het Saint-Tropez en de tuin van het eiland, is een aantrekkingspool met zijn 4 km lange zandstrand,  zijn jachthaven en de vele ontspanningsmogelijkheden in het hinterland.

Ajaccio is de hoofdstad van Corscia, een drukke, maar leuke stad met als meest bijzondere bezienswaardigheden de citadel, de kathedraal en de Rue Bonaparte waar het geboortehuis van Napoleon ligt. Maar bezoek vooral zelf eens dit stukje paradijs op aarde, want elke beschrijving van Corsica is gedoemd te mislukken in vergelijking met de echte schoonheid.