Je wilt ons bellen?

070 / 750 243 (€0,30 /min)
Elke werkdag van 8u-22u.
Zaterdag 9u-18u. Zondag van 10u-22u

  • Heb je een vraag?
  • Zoek een reisagent
  • Fr/Nl

Hotels Costa Brava: uw hotel in Costa Brava (Spanje) boeken bij Thomas Cook

Hotels in Costa Brava

We hebben de juiste hotels aan de Costa Brava voor jou

Zalig ontspannen op een strand aan de Middellandse Zee? Dat doe je aan de Costa Brava. Langs de kustlijn tussen de Franse grens en Barcelona wisselen langgerekte stranden en bruisende badsteden elkaar af.

Costa Brava: strand én cultuur

Droom je van een aperitiefje op het strand bij een prachtige zonsondergang? Dan zit je goed in Roses. In dit schilderachtige havenstadje aan de Costa Brava vind je een bruisende vismarkt én wandel je tussen dolmens en menhirs. Net buiten de stad ligt El Bulli, een van de beste restaurants ter wereld. Hou je van schilderkunst? Wandel dan eens door Cadaques. In dit witte dorpje brachten Dali, Matisse en Picasso ooit hun dagen door.

Daguitstapje Barcelona

Onze hotels aan de Costa Brava (Spanje) hebben meer te bieden dan zonnige stranden en lekkere tapas. In een mum van tijd sta je in het bruisende Barcelona. Flaneer op de Ramblas, of verdwaal in de gezellige steegjes rond Park Guëll. Vergeet ook de Sagrada Familia niet. Na een actieve dag schuif je ’s avonds aan in een van onze hotels aan de Costa Brava. All inclusive of niet? Aan jou de keuze!

Reserveer nu je droomvakantie

Zoek je hotels aan de Costa Brava? Van Blanes, over Lloret de Mar tot Cadaques. We hebben het allemaal. Aan jou de keuze.