Je wilt ons bellen?

070 / 750 243 (€0,30 /min)
Elke werkdag van 8u-22u.
Zaterdag 9u-18u. Zondag van 10u-22u

  • Heb je een vraag?
  • Zoek een reisagent
  • Fr/Nl

Hotels Duitsland: uw hotel in Duitsland boeken bij Thomas Cook

Hotels naar Duitsland

We hebben de juiste hotels in Duitsland voor jou

Duitsland: het land van de clichés. Van Bratwurst en Sauerkraut. Van mannen met tirolerhoeden en vrouwen met vlechtjes. Maar Duitsland is méér dan dat. Ga op verkenning en ontdek er de wondermooie landschappen en de culturele hoogstandjes.

Wondermooie natuur in de Eifel

Op zoek naar pittoreske hotels in Duitsland? De Eifel bruist ervan. Net over de Belgische grens kom je terecht in een landschap van groene heuvels, charmante dorpjes en vulkanische meren. Het ideale decor voor prachtige wandel- en fietstochten. Of dompel je onder in de oergezellige sfeer die heerst in steden zoals Monchau, Daun en Bitburg.

Gastronomie en cultuur langs de Moezel

Ben je een gastronoom in hart en nieren? Dan zijn onze hotels in Duitsland bij de Moezel jouw ideale vakantiebestemming. Deze streek staat bekend om zijn topwijnen, gemaakt van druiven die rijpen op de valleiflanken van de rivier. De Eifel heeft ook heel wat lekkers in petto voor cultuurliefhebbers. Neem een duik in het verleden en bezoek de Romeinse amfitheaters en stadspoorten in het historische Trier.

Ontspanning en plezier langs de Rijn

Water brengt een mens tot rust. Daarom zijn onze hotels in Duitsland bij de Rijn de ideale plaats om je batterijen weer op te laden. Wat dacht je van een boottocht op deze machtige rivier? Stap aan boord, en zie hoe sprookjesachtige burchten en authentieke ambachtshuizen aan je voorbij glijden. Ook voor kinderen is de Rijnstreek een echt paradijs. Want in de pretparken Phantasialand en Wunderland bezorg je hen de dag van hun leven.

Zin om helemaal tot rust te komen in een landschap van rivieren en heuvels? Reserveer dan nu je droomvakantie in Duitsland.