Je wilt ons bellen?

070 / 750 243 (€0,30 /min)
Elke werkdag van 8u-22u.
Zaterdag 9u-18u. Zondag van 10u-22u

  • Heb je een vraag?
  • Zoek een reisagent
  • Fr/Nl

Hotels Durbuy: uw hotel in Durbuy (België) boeken bij Thomas Cook

Hotels in Durbuy

We hebben de juiste hotels in Durbuy voor jou

Durbuy is een van de kleinste stadjes ter wereld. In een prachtig decor aan de Ourthe beleef je hier een topvakantie. Geen wonder dat de stad dé toeristische trekpleister van Wallonië is.

Unieke stadskern, prachtige natuurlandschappen

In Durbuy kuier je heerlijk in een wirwar van straatjes. Hier vergaap je je aan charmante kapellen, kerken en zelfs een kasteel. Ook een aanrader: een bezoek aan de antiekmarkt van de stad. Trek je liever de natuur in? Ook dan ben je in Durbuy en omgeving aan het juiste adres. In een adembenemend landschap maak je er de mooiste tochten. Te voet, te paard of met de fiets? Alles kan. Uitrusten doe je in een van onze hotels in Durbuy (in de Ardennen).

De leukste gezinsuitstapjes

Durbuy is de ideale plek voor een onvergetelijke gezinsvakantie. Niet te missen: het Topiary park. Hier vind je een unieke collectie van meer dan 250 buxusstruiken, gesnoeid in de allerleukste figuren. Ook de geitenboerderij van Ozo of de minigolf van Durbuy bezorgt je kroost uren plezier. Of wat dacht je van een tochtje met de huifkar door de stad? We hebben voor jou een uitgebreide keuze aan hotels in Durbuy. Waarin honden toegelaten zijn of niet? Aan jou de keuze.

Reserveer nu je hotel

Hotels in Durbuy (België)? Je vindt ze bij ons! Reserveer nu tegen een voordelig tarief. En beleef een zalige vakantie.