Je wilt ons bellen?

070 / 750 243 (€0,30 /min)
Elke werkdag van 8u-22u.
Zaterdag 9u-18u. Zondag van 10u-22u

  • Heb je een vraag?
  • Zoek een reisagent
  • Fr/Nl

Hotels Egypte: uw hotel in Egypte boeken bij Thomas Cook

Hotels in Egypte

We hebben de juiste hotels in Egypte voor jou

Egypte kennen we van de piramides, de woestijn en de Nijl. Maar wist je dat het ook een zalige vakantiebestemming is? Met een indrukwekkend cultureel aanbod. En een topklimaat: van warme zomers en zachte winters.

Ga terug in de tijd

Bezienswaardigheden genoeg! Het enige overgebleven wereldwonder, de piramide van Cheops, staat hier. Er zijn ook nog de Sfinx van Gizeh, de tempel in Luxor en de oude hoofdstad Alexandrië. Eén voor één pareltjes uit een eeuwenoude geschiedenis.

Duik in het water

Ben je op zoek naar een vakantie vol waterpret? Leef je dan uit in een van onze hotels in Egypte met een aquapark. Een paradijs voor de kinderen … én voor volwassenen. Probeer de hoogste glijbanen. Of geniet aan de rand van het zwembad van een heerlijk zonnetje.

100% genieten

Een hotel in Egypte, all inclusive? Dat is puur genieten. Zelfs in de winter ontspan je er zalig in de zon. Het land is ook een paradijs voor duikers en snorkelaars. De Rode Zee heeft een schat aan prachtige riffen – en het water is er aangenaam warm. Zit je avontuurlijke dagje erop? Schuif dan aan voor het avondbuffet. Dat wordt heerlijk genieten … een hele vakantie lang.

Zin in een reis naar Egypte? Reserveer dan nu je droomvakantie.

++