Je wilt ons bellen?

070 / 750 243 (€0,30 /min)
Elke werkdag van 8u-22u.
Zaterdag 9u-18u. Zondag van 10u-22u

  • Heb je een vraag?
  • Zoek een reisagent
  • Fr/Nl

Hotels Eifel: uw hotel in Eifel (Duitsland) boeken bij Thomas Cook

Hotels in Eifel

We hebben de juiste hotels in de Eifel voor jou

De Eifel is een prachtige streek in Duitsland, net over de Belgische grens. Droom je van een verkwikkende vakantie dicht bij huis? Dan is dit jouw ideale bestemming.

Wandelen door een prachtlandschap

Een ontspannende vakantie? Die beleef je in de Eifel: waar rust en natuurpracht troeven zijn. Hier wandel je langs glooiende heuvels en oergezellige dorpjes. Het hoogste punt van de streek is de Hohe Acht. Op de 747 meter hoge top krijg je een adembenemend uitzicht. Hou je van een goed glas rode wijn? Volg dan zeker de Rotweinwanderweg. Deze mooi uitgestippelde route leidt je langs de wijngaarden in de Ahrvallei. Uitrusten doe je in een van onze hotels in de Eifel. Half pension of all inclusive? Aan jou de keuze.

Drank á volonté

Onze hotels in de Eifel (Duitsland) vormen de ideale uitvalsbasis voor uitstapjes in de streek. Zeker de moeite waard: een bezoek aan de Gerolsteiner Brunnen. Je ontdekt er hoe het eeuwenoude mineraalwater van de bron in flessen terechtkomt. Mag jouw drank iets steviger zijn? Trek dan naar het stadje Bitburg: hier vind je een van de grootste brouwerijen van Duitsland. Schol!

Reserveer nu je droomhotel

Klaar voor je rustgevende vakantie? Kies dan uit onze brede waaier van hotels in de Eifel. Of is de Moezel jouw droomstreek? We hebben het allemaal. Reserveer nu je droomhotel.