Je wilt ons bellen?

070 / 750 243 (€0,30 /min)
Elke werkdag van 8u-22u.
Zaterdag 9u-18u. Zondag van 10u-22u

  • Heb je een vraag?
  • Zoek een reisagent
  • Fr/Nl

Hotels Elzas: uw hotel in Elzas (Frankrijk) boeken bij Thomas Cook

Hotels in Elzas

We hebben de juiste hotels in de Elzas voor jou

Zalig ontspannen op enkele uurtjes rijden van thuis? Dat doe je in de Elzas. Je combineert een boswandeling gemakkelijk met een bezoek aan de cultuursteden van de streek. ’s Avonds kom je tot rust bij een goed glas Elzasser wijn.

Proeven van de rijke cultuur in de Elzas

Kies je voor een van onze hotels in de Elzas (Frankrijk)? Aan cultuur geen gebrek! Bezoek zeker eens de oude binnenstad van Straatsburg. Ook het Europees Parlement is indrukwekkend. Reis naar de middeleeuwen in het Musée d'Unterlinden in Colmar. Is kunst helemaal jouw ding? Ga dan op ontdekking in de vele musea van Mulhouse.

Wandelen op de wijnroute

De Elzas is een ideale reisbestemming voor natuurliefhebbers. Want hier kom je terecht in een prachtig boslandschap. Het ideale decor voor jouw wandel- en fietstochten. Voor het mooiste uitzicht moet je op de top van Ballon d’Alsace zijn. Gastronomen halen hun hart op aan de Elzasser wijn. Een speciale wijnroute leidt jou langs de charmantste dorpjes van de streek. Uitrusten doe je in een van onze hotels in de Elzas op de wijnroute.

Reserveer nu je hotel

Zoek je hotels in de Elzas? Met zwembad of zonder? In Straatsburg, Colmar of midden in de bossen? We hebben het allemaal. Reserveer nu je droomvakantie.