Je wilt ons bellen?

070 / 750 243 (€0,30 /min)
Elke werkdag van 8u-22u.
Zaterdag 9u-18u. Zondag van 10u-22u

  • Heb je een vraag?
  • Zoek een reisagent
  • Fr/Nl

Hotels Frankrijk: uw hotel in Frankrijk boeken bij Thomas Cook

Hotels in Frankrijk

We hebben de juiste hotels in Frankrijk voor jou

Frankrijk: het land van kaas, stokbrood en wijn. De droombestemming voor de Bourgondiërs onder ons. En het mooiste van al? Je staat er in een mum van tijd!

Wijn en cultuur in de Elzas

Op zoek naar charmante hotels in Frankrijk? De Elzas bruist ervan. Deze streek in het oosten van het land is een paradijs voor wijnliefhebbers. Langs de Route des Vins maak je kennis met de lekkerste godendranken ooit. De Elzas heeft voor jou ook een flinke dosis cultuur in petto. Die snuif je op in steden zoals Straatsburg, Colmar en Mulhouse.

Heerlijke bubbels in Champagne

Wie bubbels zegt, denkt … champagne. Ook zo tuk op dat heerlijke goedje? Dan zijn onze hotels in Frankrijk bij de champagnestreek jouw ideale vakantiebestemming. Ga op verkenning in het glooiende landschap met die charmante dorpjes. En bewonder de gotische kerken en imposante pleinen in historische steden zoals Reims, Epernay en Troyes.

Adembenemende stranden in Normandië

Wil je écht dicht bij huis blijven? Kies dan voor een van onze hotels in Frankrijk te Normandië. Indrukwekkende krijtrotsen en uitgestrekte stranden vormen het ideale decor voor een ontspannende vakantie.

Frankrijk heeft natuurlijk nog meer in de aanbieding. Wat dacht je van gezinspret in Disneyland Parijs? Een shortskivakantie in de Vogezen? Of een weekendje in Picardië? Boek nu je droombestemming!

++