Je wilt ons bellen?

070 / 750 243 (€0,30 /min)
Elke werkdag van 8u-22u.
Zaterdag 9u-18u. Zondag van 10u-22u

  • Heb je een vraag?
  • Zoek een reisagent
  • Fr/Nl

Hotels Fuerteventura: uw hotel in Fuerteventura (Spanje) boeken bij Thomas Cook

Hotels in Fuerteventura

We hebben de juiste hotels op Fuerteventura voor jou

Op Fuerteventura geniet je in een rustige en mooie omgeving van zon, zee en hagelwitte zandstranden. Je wandelt er langs schilderachtige vissersdorpjes en kilometerslange zandduinen. Dit is jouw droombestemming, zowel in de winter als in de zomer.

Bewonder de prachtige onderwaterwereld

Een vakantiebestemming waarin je ook ónder water je ogen de kost geeft? Dat is Fuerteventura. Hét paradijs voor duikers en snorkelaars. Kies voor een van onze hotels op Fuerteventura. In Corralejo bijvoorbeeld. Dat is een ideale uitvalsbasis als je graag de prachtigste vissen bewondert. Ook meer dan de moeite: een bezoekje aan de haven van Calete de Fuste. Daar mag je aan boord stappen van een kleine onderzeeër.

Trek op avontuur

In Fuertaventura valt er heel wat te beleven: op én naast het water. Wat dacht je van surfen, of meevaren met een catamaran? Wie liever op het droge blijft, maakt prachtige mountainbiketochten langs vulkanische wegen. Of doet aan paragliding in de hoge zandduinen. Moe van al dat avontuur? Overnachten doe je in een van onze hotels op Fuerteventura. All inclusive of niet? Aan jou de keuze.

Reserveer nu je droomvakantie

We hebben voor jou heel wat hotels op Fuerteventura. Van Jandia tot Corralejo, van de Costa Calma tot Calete de Fuste.