Je wilt ons bellen?

070 / 750 243 (€0,30 /min)
Elke werkdag van 8u-22u.
Zaterdag 9u-18u. Zondag van 10u-22u

  • Heb je een vraag?
  • Zoek een reisagent
  • Fr/Nl

Hotels Gardameer: uw hotel in Gardameer (Italië) boeken bij Thomas Cook

Hotels in Gardameer

We hebben de juiste hotels aan het Gardameer voor jou

Het Gardameer is het grootste meer van Italië. Het ligt midden in de bergen en de zon glinstert er op het wateroppervlak. Dit schilderachtige decor staat garant voor de vakantie van je dromen.

Genieten aan het Gardameer

Een ontspannende vakantie: die beleef je in een van onze hotels aan het Gardameer. Italiës grootste meer is niet alleen mooi om naar te kijken. Er valt ook heel wat te beleven. Verken het meer per boot en zet voet aan wal op een van de vele eilandjes. Laat je verwennen in de warmwaterbronnen van Cola. Of neem de kabelbaan naar de top van de Monte Baldo en geniet van een prachtig uitzicht.

Aangenaam warm

Graag een vakantie in een pittoreske badplaats? Dan kun je terecht in onze hotels aan het Gardameer. In Limone bijvoorbeeld, een van de gezelligste stadjes van de streek. Hier geniet je bijna het hele jaar door van een aangenaam klimaat. Omdat de omliggende bergen er de koude wind tegenhouden. Drink een espresso op de brede boulevard langs het meer en geniet van la dolce vita.

Reserveer nu je droomvakantie

Klaar voor een deugddoende vakantie onder de Italiaanse zon? Kies dan uit ons uitgebreide aanbod van hotels aan het Gardameer met 5 sterren. Of heb je liever wat minder sterren? Bij ons vind je ze allemaal. Reserveer nu je droomvakantie.