Je wilt ons bellen?

070 / 750 243 (€0,30 /min)
Elke werkdag van 8u-22u.
Zaterdag 9u-18u. Zondag van 10u-22u

  • Heb je een vraag?
  • Zoek een reisagent
  • Fr/Nl

Hotels Gran Canaria: uw hotel in Gran Canaria (Spanje) boeken bij Thomas Cook

Hotels in Gran Canaria

We hebben de juiste hotels in Gran Canaria voor jou

Gran Canaria: een pareltje in de Atlantische Oceaan. Waar het altijd aangenaam warm is. Uitgestrekte stranden wisselen er af met woeste natuurlandschappen. Kortom: de ideale bestemming voor een ontspannen vakantie.

Paradijs voor waterratten

Gran Canaria is het paradijs voor iedere waterrat. Windsurfen of jetskiën? Snorkelen of duiken? Alles kan! Ook als je liever de rust opzoekt, is Gran Canaria jouw ideale bestemming. Vlij je neer op een van de vele idyllische stranden. Kuier rond in de gezellige straatjes. Of les je dorst op een charmant terrasje. Overnachten doe je in een van onze hotels in Gran Canaria. All inclusive of niet? Aan jou de keuze!

Adembenemende natuurlandschappen

Wist je dat bijna de helft van Gran Canaria beschermd natuurgebied is? De prachtige fauna en flora, de schilderachtige bergen en kraters, … Ze doen het hart van de natuurliefhebber sneller slaan. Ook meer dan de moeite waard: een bezoekje aan het vogelpark Palmitos. Of een boottocht aan de Zuidkust … waar je misschien wel dolfijnen spot. Je ziet het: kies je voor een van onze hotels in Gran Canaria? Bezienswaardigheden genoeg!

Reserveer nu je hotel met vlucht

Een ruime waaier van hotels in Gran Canaria, met vier sterren of meer? Die vind je bij ons! Jouw garantie op een vakantie vol plezier. Reserveer nu voordelig je droomhotel, mét vlucht.