Je wilt ons bellen?

070 / 750 243 (€0,30 /min)
Elke werkdag van 8u-22u.
Zaterdag 9u-18u. Zondag van 10u-22u

  • Heb je een vraag?
  • Zoek een reisagent
  • Fr/Nl

Hotels Italië: uw hotel in Italië boeken bij Thomas Cook

Hotels in Italië

We hebben de juiste hotels in Italië voor jou

Italië is de geboorteplaats van de pizza en de pasta. En de plek bij uitstek voor dolce far niente-vakanties. Maar ook als je wél op zoek bent naar actie, kom je er aan je trekken. In de prachtige natuurlandschappen of in de steden met een eeuwenoude geschiedenis.

Pootjebaden in het Gardameer

Op zoek naar goede hotels in Italië? Aan het Gardameer vind je zeker je ding. Het grootste meer van het land is een streling voor het oog. Het ligt midden in de bergen en de zon glinstert er op het wateroppervlak. Naast de natuurpracht valt er ook heel wat te beleven. Zo zijn er in de zomer veel festivals met vuurwerk en muziek.

Cultuur opsnuiven in Toscane

Een cultuurvakantie: dat is wat jij wilt. Dus is Toscane jouw droombestemming. Maak kennis met de renaissance in Firenze. En droom weg in prachtige stadjes zoals Lucca, Siena of Pistoia. Uitblazen doe je in een van onze hotels in Italië. Toscane staat natuurlijk bekend om zijn mooie landschappen, maar ook om zijn heerlijke Chiantiwijnen. Je ziet het: puur vakantieplezier voor iedereen.

Strandvakantie in Italië

Zin in een strandvakantie? Zak dan af naar de Italiaanse kust. Wij bieden je een ruime waaier van hotels in Italië aan zee. Aan de Adriatische kust combineer je een strandvakantie gemakkelijk met een bezoek aan Venetië. Voel je je pas echt goed bij hete temperaturen? Dan zijn Sicilië en Sardinië jou op het lijf geschreven.

Klaar voor een ontspannende vakantie in Italië? Reserveer dan nu je hotel en geniet van ‘la dolce vita’.

++