Je wilt ons bellen?

070 / 750 243 (€0,30 /min)
Elke werkdag van 8u-22u.
Zaterdag 9u-18u. Zondag van 10u-22u

  • Heb je een vraag?
  • Zoek een reisagent
  • Fr/Nl

Hotels Keulen: uw hotel in Keulen (Duitsland) boeken bij Thomas Cook

Hotels in Keulen

We hebben de juiste hotels in Keulen voor jou

Zin in een verrassende citytrip? Ga dan op stap in Keulen. Hier vind je een waaier van kerken en musea. Afgewisseld met trendy winkelstraten en hippe uitgaansbuurten.

Bezoek de grootste kathedraal van het land

Het symbool van de stad is ongetwijfeld de Kölner Dom. De grootste kathedraal van Duitsland lokt jaarlijks zes miljoen bezoekers en prijkt op de UNESCO-werelderfgoedlijst. Beklim je de zuidelijke toren? Dan krijg je een adembenemend uitzicht over de stad. Ook een aanrader: een boottochtje op de Rijn. Stap aan boord en zie hoe een prachtige skyline aan je voorbij glijdt. Overnachten doe je in een van onze hotels in Keulen: bij het station of aan de kathedraal? Aan jou de keuze!

Musea en winkels in overvloed

Kunstliefhebbers hebben hier de tijd van hun leven. Want Keulen telt heel wat interessante musea zoals het Museum Ludwig met schilderijen uit de twintigste en eenentwintigste eeuw. En het Römisch-Germanisches Museum waar je een duik in de Romeinse tijd neemt. Ga je liever shoppen? Dan kun je terecht in de Schildergrasse, onlangs uitgeroepen tot de populairste winkelstraat van Europa. ’s Avonds trek je je terug in een van onze hotels in Keulen. Goedkoop of duur? Dat bepaal je zelf!

Reserveer nu je hotel

Hotels in Keulen, met 4 sterren of minder? Die vind je bij ons! Reserveer nu je droomexemplaar. En beleef een fantastische citytrip.