Je wilt ons bellen?

070 / 750 243 (€0,30 /min)
Elke werkdag van 8u-22u.
Zaterdag 9u-18u. Zondag van 10u-22u

  • Heb je een vraag?
  • Zoek een reisagent
  • Fr/Nl

Hotels Kroatië: uw hotel in Kroatië boeken bij Thomas Cook

Hotels in Kroatië

We hebben de juiste hotels in Kroatië voor jou

De typische zonbestemmingen zoals Spanje en Italië laat je liever aan je voorbijgaan. Je bent op zoek naar iets nieuws, iets … anders. Dat vind je in Kroatië, een prachtig vakantieland dat heel wat moois te bieden heeft.

Smullen in Istrië

Zoek je een hotel in Kroatië? Istrië is een van de mooiste streken van het land. Het hartvormige schiereiland is bezaaid met charmante haventjes. Je geniet er van goeie wijn en culinaire hoogstandjes. In Pula vind je een prachtig amfitheater dat veel beter bewaard bleef dan dat in Rome.

Zon, zee en strand

Kroatië heeft een eindeloze kustlijn. De rotsen rijzen er uit het uitzonderlijk heldere zeewater en in de verte zie je de vele eilandjes. Kies een van onze hotels in Kroatië aan de kust, zo ben je zeker van een prachtig uitzicht. Zoek je toch liever het binnenland op? Maak je dan klaar voor ongerepte bossen met grote meren en imposante watervallen.

Citytrippen in Dubrovnik

Zin in een citytrip? Kies dan uit onze brede waaier van hotels in Kroatië te Dubrovnik. Deze parel aan de Adriatische Zee is een volledig ommuurde stad die op de Werelderfgoedlijst van Unesco prijkt. Het wemelt er van de fonteinen met bronwater uit de bergen. Eerst zien en dan geloven? Neem gerust de kabelbaan om de stad vanuit de lucht te zien.

Wil je deze nobele onbekende ontdekken? Reserveer dan nu je droomvakantie.

++