Je wilt ons bellen?

070 / 750 243 (€0,30 /min)
Elke werkdag van 8u-22u.
Zaterdag 9u-18u. Zondag van 10u-22u

  • Heb je een vraag?
  • Zoek een reisagent
  • Fr/Nl

Hotels Londen: uw hotel in Londen (Groot-Brittannië) boeken bij Thomas Cook

Hotels in Londen

We hebben de juiste hotels in Londen voor jou

Londen: de stad die bekend staat om zijn dubbeldekkers, telefooncellen en … bobby’s. Maar in deze bruisende metropool is méér te zien dan dat. Zoals prachtige musea, exclusieve boetieks en hippe bars.

Klassiekers in de stad

Zin in de klassiekers van de stad? Hou dan halt aan de Tower of Londen, Buckingham Palace en de Big Ben. Of maak een rondje in de London Eye. Vanuit het grootste rad ter wereld heb je een prachtig uitzicht over de skyline van de stad. De perfecte afsluiter van een dagje Londen? Een musical! Schitterende decors, prachtige kostuums en professionele acteurs staan garant voor een topavond. Overnachten doe je in een van onze hotels in Londen. Met parking of zonder? We hebben het allemaal.

Een combinatie van musea en boetieks

Londen is het paradijs voor cultuurliefhebbers. Je vindt er indrukwekkende musea zoals de National Gallery, het British Museum, de Tate Modern en het Victoria&Albert Museum. In veel ervan wandel je zelfs gratis binnen en buiten. Hou je meer van shoppen? Ook dan heeft Londen voor jou heel wat in petto. De legendarische Oxford of Regent Street biedt je een mix van klassiek en modern, van peperduur tot spotgoedkoop. Niet te missen: een bezoekje aan Harrods. Dit reusachtige warenhuis staat garant voor uren winkelplezier. Om uit te rusten kun je terecht in een van onze hotels in Londen. Met ontbijt of zonder? Aan jou de keuze!

Reserveer nu je hotel

Op zoek naar hotels in Londen? Aanbiedingen om ú tegen te zeggen vind je bij ons. Reserveer nu tegen een voordelig tarief. En beleef een waanzinnige citytrip in deze bruisende metropool.