Je wilt ons bellen?

070 / 750 243 (€0,30 /min)
Elke werkdag van 8u-22u.
Zaterdag 9u-18u. Zondag van 10u-22u

  • Heb je een vraag?
  • Zoek een reisagent
  • Fr/Nl

Hotels Madrid: uw hotel in Madrid (Spanje) boeken bij Thomas Cook

Hotels in Madrid

We hebben de juiste hotels in Madrid voor jou

Madrid is het kloppende hart van Spanje. De hoofdstad van het land heeft voor jou een mix van kunst, mode en gastronomie in petto. De ideale ingrediënten voor een fantastische citytrip. En dat op enkele uurtjes vliegen van bij je thuis.

Kunst en cultuur in overvloed

Reserveer je een hotel in Madrid? Bezienswaardigheden genoeg! Deze metropool heeft enkele topmusea in de aanbieding, zoals het Prado. Ook paleizen, theaters en kerken zijn er in overvloed. En niet te vergeten … de ontelbare plaza’s: je vindt ze in alle maten en stijlen. Van de bruisende Puerta del Sol tot de rustige Plaza de la Paja.

Shoppen en relaxen

Modefanaat in hart en nieren? Dan zit je zeker goed in een van onze hotels in Madrid centrum. Jouw ideale uitvalbasis voor een dagje shoppen in de hipste winkels van de stad. Waar de nieuwste trends en lifestyle hoogtij vieren. Toe aan wat rust? Ontspan dan in het Parque del Reio, de groene long van Madrid. Of wandel langs de Manzanares, een rivier die vredig door de stad kabbelt.

Reserveer nu je hotel

Een hotel in Madrid, met zwembad of zonder? Je vindt jouw droomexemplaar ongetwijfeld bij ons. Jouw garantie op een onvergetelijke citytrip.