Je wilt ons bellen?

070 / 750 243 (€0,30 /min)
Elke werkdag van 8u-22u.
Zaterdag 9u-18u. Zondag van 10u-22u

  • Heb je een vraag?
  • Zoek een reisagent
  • Fr/Nl

Hotels Malaga: uw hotel in Malaga (Spanje) boeken bij Thomas Cook

Hotels in Malaga

We hebben de juiste hotels in Malaga voor jou

Malaga: de parel van de Spaanse Costa del Sol. In deze bruisende havenstad – omringd door bergen – geniet je het hele jaar door van de zon. En combineer je leuke cultuuruitstappen met luilekkermomenten op het strand.

Beleef de Zuiderse sfeer optimaal

Kies je voor een van onze hotels in Malaga centrum? Dan zit je midden in de moderne binnenstad – vol winkelcomplexen, tapasbars en cafees. Ideaal om je helemaal onder te dompelen in de typische Zuiderse sfeer. Wil je de drukte van de stad even ontvluchten? Dan kom je helemaal tot rust op de goudgele zandstranden. Of in de gezellige haven.

Voor de cultuur- en natuurliefhebber

Wie graag wat cultuur opsnuift, haalt zijn hart op in Malaga. In de stad vind je erfenissen uit verschillende tijdperken: van een Romeins amfitheater tot een Arabisch fort. Ook natuurliefhebbers komen hier aan hun trekken. Bewonder de fauna en flora in het Paseo del Parque, een prachtig stadspark. Of breng een bezoek aan La Concepción, een van de mooiste botanische tuinen in Europa. De afstand van onze hotels in Malaga tot de luchthaven? Die bedraagt maar 8 kilometer.

Reserveer nu je hotel

Hotels in Malaga, bij het strand of in het centrum? Je vindt ze bij ons. Reserveer nu tegen een voordelig tarief. En geniet van een onvergetelijke citytrip.