Je wilt ons bellen?

070 / 750 243 (€0,30 /min)
Elke werkdag van 8u-22u.
Zaterdag 9u-18u. Zondag van 10u-22u

  • Heb je een vraag?
  • Zoek een reisagent
  • Fr/Nl

Hotels Milaan: uw hotel in Milaan (Italië) boeken bij Thomas Cook

Hotels in Milaan

We hebben de juiste hotels in Milaan voor jou

Milaan is een trendy wereldstad in Noord-Italië. Hier wisselen de chicste boetieks met de befaamdste historische gebouwen af. Uitgaan doe je er in de hipste bars.

Mooie mix van mode en cultuur

Milaan is het modemekka van Italië en dus de plek bij uitstek voor echte shopfanaten. Bezoek zeker de Galleria Vittorio Emanuele II. Deze chique winkelstraat is overdekt met een indrukwekkende glazen koepel. En de marmeren vloer is er versierd met kleurrijke mozaïeken. Je vindt er boetieks van bekende modehuizen zoals Armani, Versace, Gucci en Prada. Tijd voor een snuifje cultuur? Pik dan een operavoorstelling mee in de Scala van Milaan. Of spring eens binnen in het vooraanstaande kunstmuseum Pinacoteca di Brera. Overnachten doe je in een van onze hotels in Milaan. Bij het centraal station of de Piazza Castello? Aan jou de keuze!

Architecturale parels in de stad

Kies je voor een van onze hotels in Milaan centrum? Dan zit je meteen tussen de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad. Zoals de Duomo Santa Maria Nascente, de gotische kathedraal die jaarlijks miljoenen toeristen over de vloer krijgt. Andere pareltjes in de historische binnenstad zijn het Castello Sforzesco, de kerk Santa Maria delle Grazie en de grafmonumeten op het Cimetero Monumentale.

Reserveer nu je hotel

Hotels in Milaan? Aanbiedingen vind je bij ons in overvloed. Reserveer nu je droomexemplaar tegen een voordelig tarief. En beleef een fantastische vakantie in deze bruisende metropool.