Je wilt ons bellen?

070 / 750 243 (€0,30 /min)
Elke werkdag van 8u-22u.
Zaterdag 9u-18u. Zondag van 10u-22u

  • Heb je een vraag?
  • Zoek een reisagent
  • Fr/Nl

Hotels Moezelstreek: uw hotel in de Moezelstreek (Duitsland) boeken bij Thomas Cook

Hotels in Moezelstreek

We hebben de juiste hotels in de Moezelstreek voor jou

De Moezelstreek is een topbestemming voor natuurliefhebbers én cultuurfanaten. Je wandelt er langs de romantische Moezelrivier of ontdekt er Trier, de oudste stad van Duitsland.

Wandelen langs de Moezel

Hou je van een stevige boswandeling en een goed glas wijn? Kies dan uit onze brede waaier van hotels in de Moezelstreek. Bezienswaardigheden zijn er genoeg! Hier is het heerlijk wandelen langs de Moezel, die romantisch tussen de heuvels meandert. Op je tocht ontdek je charmante dorpjes en proef je de wijn van de Rieslingdruif in al zijn eenvoud. Zin in een stevige maaltijd? Geef je dan over aan plaatselijke specialiteiten als aardappelsoep en Döppekooche, een aardappelovenschotel met spek en uien.

Op ontdekking in het oude Trier

Zin in een cultuuruitstap? Kies dan voor een van onze hotels in de Moezelstreek te Trier. Dit is de belangrijkste historische stad van de regio. Keizer Augustus stichtte ze in 16 v.Chr. Vandaag vind je er nog heel wat Romeinse monumenten. Ook een bezoekje waard: de Hauptmarkt en de Sint-Petersdom. Is geschiedenis niet jouw ding? Ga dan op stap in trendy winkelstraten en leuke cafés van de stad.

Reserveer nu je droomvakantie

Zoek je hotels in de Moezelstreek (Duitsland)? Die vind je bij ons! Reserveer nu je droomhotel. Zo ben je zeker van een heerlijk rustgevende vakantie.