Je wilt ons bellen?

070 / 750 243 (€0,30 /min)
Elke werkdag van 8u-22u.
Zaterdag 9u-18u. Zondag van 10u-22u

  • Heb je een vraag?
  • Zoek een reisagent
  • Fr/Nl

Hotels Nederland: uw hotel in Nederland boeken bij Thomas Cook

Hotels in Nederland

We hebben de juiste hotels in Nederland voor jou

Nederland is het land van de kaas, de tulpen en de klompen. Maar onze noorderburen hebben nog veel meer voor jou in petto. Zoals uitgestrekte stranden en hippe steden. En dat op een boogscheut van bij je thuis.

Met de haren in de wind door Zeeland

Een waterrijke omgeving? Die vind je in Zeeland. Van de Westerschelde tot het Veerse Meer. En wie zee zegt, denkt … strand. Ook dat is er in overvloed. Waai uit op de uitgestrekte stranden van Cadzad, Vlissingen of Zierikzee. Ravot in de duinen. Of ga op verkenning in het prachtige polderlandschap. In de oude havenstadjes als Goest en Hulst proef je de lekkerste oesters en mosselen. Goede hotels in Nederland die aan zee liggen? Die vind je hier!

Op uitstap in Limburg

Een vakantie vol leuke uitstapjes: dat is wat je zoekt. Én krijgt … als je kiest voor een van onze hotels in Nederland te Limburg. Ga op ontdekking in de ondergrondse steengroeven van Valkenburg. Kies voor een dagje pret in de Efteling. Of trek naar Maastricht: waar het heerlijk kuieren is tussen de trendy boetieks en de historische monumenten.

Nederland: voor natuur- en stadsliefhebbers

Ben je toe aan een deugddoende vakantie in een luxueus hotel? Dan kom je vast tot rust in een van onze hotels in Nederland met zwembad. Na een verfrissende plons ben je helemaal klaar om op stap te gaan. Wat dacht je van een boottocht langs de stille waterwegen van Overijssel? Of een fietstocht langs de prachtige natuurlandschappen van Drenthe? Ben je een echte stadsmus? Dan is Noord-Brabant jouw ideale bestemming. Je vindt er topsteden zoals Breda, Tilburg en Eindhoven.

Dringend toe aan ontspannende vakantie? Reserveer dan nu jouw droomhotel in Nederland.