Je wilt ons bellen?

070 / 750 243 (€0,30 /min)
Elke werkdag van 8u-22u.
Zaterdag 9u-18u. Zondag van 10u-22u

  • Heb je een vraag?
  • Zoek een reisagent
  • Fr/Nl

Hotels Oostenrijk: uw hotel in Oostenrijk boeken bij Thomas Cook

Hotels in Oostenrijk

We hebben de juiste hotels in Oostenrijk voor jou

Denk je bij Oostenrijk aan jodelende meisjes met vlechtjes? Of aan de Weense wals in een prachtige balzaal? Dan heb je het goed. Maar weet dat het land nog veel meer voor jou in petto heeft.

Op de latten in Oostenrijk

Skiën in een adembenemend landschap. En nadien genieten van een stevige après-ski. Het kan … als je kiest voor een van onze hotels in Oostenrijk. Waar wintersport hoogtij viert. Moe van al dat skiën? Laat je verwennen in het wereldberoemde kuuroord in Bad Ischl. Keizerin Sissi was er vaste klant.

Zomervakantie in de bergen

Berglucht zet de longen open. Verwen jezelf met een natuurlijke gezondheidskuur in een van onze hotels in Oostenrijk. In de zomer is de natuur er op zijn best. Wandel door de bergen, en de titelsong uit de Sound of Music komt spontaan bij je op. Is een tocht langs alpenweiden iets te klassiek voor jou? Huur dan een raft en daal een van de vele bergrivieren af. Of bind de skilatten aan, want ook dát kan in de Oostenrijkse zomer.

Wandelen in Tirol

Wist je dat het grootste natuurreservaat van Europa in Tirol ligt? Je wandelt er urenlang over stille bergpaden en langs kleine bergmeren. Toeristen kom je er nauwelijks tegen, prachtige dieren zoveel meer. Klinkt dat jou als muziek in de oren? Snuister dan eens door ons uitgebreide aanbod van hotels in Oostenrijk in Tirol.

Zin in een verkwikkend verblijf in Oostenrijk? Reserveer dan nu je topvakantie.

++