Je wilt ons bellen?

070 / 750 243 (€0,30 /min)
Elke werkdag van 8u-22u.
Zaterdag 9u-18u. Zondag van 10u-22u

  • Heb je een vraag?
  • Zoek een reisagent
  • Fr/Nl

Hotels Parijs: uw hotel in Parijs (Frankrijk) boeken bij Thomas Cook

Hotels in Parijs

We hebben de juiste hotels in Parijs voor jou

Parijs: de lichtstad waar romantiek hoogtij viert. En waar iedereen aan zijn trekken komt. Van de cultuurliefhebber tot de gastronoom. Van de natuurliefhebber tot de modefanaat. In een paar uurtjes sta je in deze bruisende metropool.

Klassiekers troef

Onze hotels in Parijs centrum vormen de ideale uitvalsbasis voor jouw citytrip. Zin in de klassiekers van deze stad? Flaneer dan rond op de Champs Elysées, maak een boottocht op de Seine of beklim de Eiffeltoren. Ook een bezoek aan het Louvre of een uitstap naar Mont Martre verdient een plaatsje in jouw programma. Na een dag citytrippen kom je helemaal tot rust in een van onze hotels in Parijs met 4 sterren. Mag het voor jou wat minder zijn? Dan zijn er natuurlijk nog onze hotels met twee of drie sterren.

Prachtige parken, hippe uitgaansbuurten

Parijs heeft meer troeven in huis dan je denkt. Wist je dat de stad heel wat parken telt? Zoals de Jardin des Plantes, de grootste plantentuin van Frankrijk? Daarnaast zijn er heel wat hippe cafés … zéker in de trendy wijk La Bastille. Gastronomen halen dan weer hun hart op in de typische Parijse brasserieën, waar je het beste van de Franse keuken vindt.

Reserveer nu je hotel

Hotels in Parijs, met ontbijt of zonder? Je vindt ze bij ons. Reserveer nu tegen een voordelig tarief. En geniet van een prachtige citytrip in de lichtstad.