Je wilt ons bellen?

070 / 750 243 (€0,30 /min)
Elke werkdag van 8u-22u.
Zaterdag 9u-18u. Zondag van 10u-22u

  • Heb je een vraag?
  • Zoek een reisagent
  • Fr/Nl

Hotels Portugal: uw hotel in Portugal boeken bij Thomas Cook

Hotels in Portugal

We hebben de juiste hotels in Portugal voor jou

Portugal is een land met een groots verleden, maar ook met zalige zandstranden. Je beleeft er een wervelende mix van cultuur en natuur, overgoten met een sausje van puur genot.

Kleur opdoen in de Algarve

Ben je op je best bij hete temperaturen? Kies dan een hotel in Portugal in de Algarve. De streek aan de zuidkust van het land is bekend om zijn goudgele zandstranden en zijn kleurrijk geschilderde vissersbootjes. De witte huizen zijn er bezaaid met wijnranken en fleurige bloemen. Je wandelt er tussen verweerde forten en grillige rotsen.

Zon, zee en strand in Madeira

Eens goed uitwaaien op een eiland: daar ben je dringend aan toe. Dan is Madeira jouw geknipte vakantiebestemming. Geniet er van eindeloze stranden aan de kust. Of de ongelofelijke bloemenpracht in het binnenland. Tijd voor wat verfrissing? Duik dan de Atlantische Oceaan in. Blijf je toch liever met beide voeten op het vasteland? Wees gerust. We hebben nog een uitgebreid aanbod van hotels in Portugal zelf, mét strand.

Citytrippen in Lissabon

Zin in een citytrip? Kies dan voor een van onze hotels in Portugal … te Lissabon. Een stad die jouw bezoek meer dan waard is. Je maakt er een boottocht op de Taag, eet vis in Bairro Alto of geniet van de typische fado-gezangen in Alfama. Echte zoetekauwen smullen van een pastéis in Belém.

Droom je van een strandvakantie? Kies je een citytrip naar Lissabon of Porto? Of maakt de Algarve je warm? Reserveer nu je droomvakantie in Portugal.

++