Je wilt ons bellen?

070 / 750 243 (€0,30 /min)
Elke werkdag van 8u-22u.
Zaterdag 9u-18u. Zondag van 10u-22u

  • Heb je een vraag?
  • Zoek een reisagent
  • Fr/Nl

Hotels Praag: uw hotel in Praag (Tsjechië) boeken bij Thomas Cook

Hotels in Praag

We hebben de juiste hotels in Praag voor jou

Praag is de sprookjesachtige hoofdstad van Tsjechië en ligt aan de Moldau. Het historische centrum pronkt terecht op de UNESCO-werelderfgoedlijst. De stad kent een rijke geschiedenis en telt heel wat architecturale pareltjes – in allerlei stijlen. Van gotiek tot barok. Van art nouveau tot modernisme. Ga dat zien!

Historische schatten

De plek waar alle toeristen samenstromen? Dat is het Oude Stadsplein. Hier bewonder je je hét symbool van de stad: de Astronomische Klok. Maar ook het Oude Raadshuis en de Sint-Nikolaaskerk hebben een plaatsje op dit plein. Op een steenworp daarvandaan ligt de Joodse Wijk. Breng een bezoek aan de Oude Joodse Begraafplaats, spring binnen in een van de vijf synagogen of ga op ontdekking in het huis van de beroemde schrijver Kafka. Tot rust komen doe je in een van onze hotels in Praag. Met 4 sterren of minder? Aan jou de keuze!

Bruggen, kerken en musea

Wat je gewoon moet zien, is de prachtige Karelsbrug. Deze brug over de Moldau is versierd met dertig standbeelden. Straatartiesten, muzikanten en kunstenaars zorgen er voor een oergezellige sfeer. Bezoek je graag kerken en musea? Dan ben je in Praag aan het juiste adres, want de stad bruist ervan. De afstand van onze hotels in Praag tot de luchthaven? Die bedraagt maar 17 kilometer. Helemaal niet ver dus!

Reserveer nu je hotel

Hotels in Praag, met zwembad of zonder? Je vindt ze bij ons! Reserveer nu tegen een voordelig tarief. En ga op ontdekking in deze sprookjesachtige stad.