Je wilt ons bellen?

070 / 750 243 (€0,30 /min)
Elke werkdag van 8u-22u.
Zaterdag 9u-18u. Zondag van 10u-22u

  • Heb je een vraag?
  • Zoek een reisagent
  • Fr/Nl

Hotels Sevilla: uw hotel in Sevilla (Spanje) boeken bij Thomas Cook

Hotels in Sevilla

We hebben de juiste hotels in Sevilla voor jou

Sevilla is de hoofdstad van het zonovergoten Andalusië. Geboorteplaats van de tango, bakermat van de tapas en cultuurstad bij uitstek. De ideale ingrediënten voor een citytrip in het authentieke Spanje.

Prachtige historische binnenstad

Kies je voor een van onze hotels in Sevilla centrum? Ga dan op verkenning in de pittoreske straatjes van de binnenstad en geniet van hun kleurrijke gevels. De Moorse overheersing laat zich hier nog altijd voelen … in de prachtige gebouwen. Geef je ogen de kost in het Paleis van Alcazar. Of in de beroemde klokkentoren Giralda. Beide bouwwerken staan niet voor niets op de werelderfgoedlijst van de Unesco.

Muziek, dans en gastronomie

Wie flamenco zegt, roept … Sevilla. In deze stad komt de authentieke dans en muziek helemaal tot zijn recht. En dat op zowat elke hoek van de straat … zéker in de wijk Triana. De Sevillanen zijn echte levensgenieters die zweren bij heerlijke maaltijden. Verwen jezelf met verrukkelijke tapas. Of nip van een glaasje Sherry, de lokale specialiteit. Overnachten doe je in een van onze comfortabele hotels in Sevilla (Spanje).

Reserveer nu je hotel

Hotels in Sevilla, met zwembad of zonder? Je vindt ze bij ons. Reserveer nu je hotel tegen een voordelig tarief. En beleef de citytrip van je dromen.