Je wilt ons bellen?

070 / 750 243 (€0,30 /min)
Elke werkdag van 8u-22u.
Zaterdag 9u-18u. Zondag van 10u-22u

  • Heb je een vraag?
  • Zoek een reisagent
  • Fr/Nl

Hotels Spanje: uw hotel in Spanje boeken bij Thomas Cook

Hotels in Spanje

We hebben de juiste hotels in Spanje voor jou

Spanje: het land dat iedereen kan bekoren. Van de grote zonneklopper tot de fanatieke cultuurliefhebber. Laat je onderdompelen in de zuiderse sfeer van flamencodansers, tapas en stierengevechten. En beleef de vakantie van je dromen.

Luieren op het strand

Zin in een zalig nietsdoen? Dan zijn de Spaanse Costa’s jouw ideale vakantiebestemming. Vamos a la playa! Met gouden stranden, gezellige jachthavens en statige promenades. Zin om na een dagje zonnekloppen het nachtleven in te duiken? Doen! Aan de Spaanse Costa’s vind je de ene hippe dancing na de andere. Wij hebben voor jou een uitgebreide waaier van hotels in Spanje. Van Benidorm, over Calpe, tot Marbella.

De mooiste stedentrips

Dagenlang aan het strand liggen is niets voor jou. Jij wilt actie, gecombineerd met een cultuurshot om ú tegen te zeggen. Dan zijn de Spaanse wereldsteden jouw droombestemming. Overnachten doe je in een van onze hotels in Spanje. Zoals in Barcelona, een bruisende metropool met kunstenaar Gaudi als heer en meester. Of in Sevilla, waar flamencodansers het beste van zichzelf geven.

Paradijs voor waterratten

Een vakantie in Spanje … dat is puur genieten. Zeker als je kiest voor een van onze hotels in Spanje met een aquapark. Echte waterratten beleven er de tijd van hun leven. Roetsjen van glijbanen, zwemmen in woelige stromingen of afkoelen onder klaterende watervallen. Heerlijk! Ondertussen geniet je aan het zwembad van de lekkerste tapas.

Ben je toe aan een ontspannende strandvakantie? Of sta je te popelen voor een citytrip? Reserveer dan nu je hotel in Spanje.

++